Хотел Глобус – Пловдив

Хотел Глобус – Пловдив

Повечето хора попаднали един път в Пловдив са готови да се връщат отново и отново там. Това е град, които винаги може още какво ново да покаже, винаги да стопли душата и сърцето, да зареди с позитивизъм и да съхрани спомена завинаги.

Дали поради гостоприемството на този град, дали заради спокойствието, което цари, въпреки размерите и съвремието на улиците, дали заради множеството автентични гледки, които се разкриват. Всичко това носи душа и сърце и Пловдив може да вдъхновява отново и отново.

За всеки желаещ да се докосне до магнетичността на град Пловдив, множество са хотели в Пловдив за настаняване по време на екскурзия, за планувана почивка със семейство или фирмен семинар.

Едно от изключителните предложения за отсядане прави хотел Глобус. Той се намира в центъра на град Пловдив и предлага професионално обслужване на фона на луксозна обстановка. Хотелски комплекс Глобус, разполага с капацитет от 52 места за нощувки, придружени от стилен ресторант и всякакви екстри от вида на сауна, козметични салони, в които се предлагат – маникюр, масаж, фризьорски салон. За гостите безплатен паркинг. Към ресторанта на хотела, насред 200 места за гости се сервират родопски специалитети, традиционна българска кухня и оригинални напитки. За всеки почитател на аперитив лоби бар ще предложи всичко, от което има нужда посетителя. От чаша ароматно кафе до студен аперитив.

Коментирай