Заведения

Верига ресторанти Даяна и Джоана в Пловдив, които трябва да посетите

Пловдив – Градът на тепетата, вторият по големина административен център на страната, възлов национален и европейски град.

Това място е посещавано поради редица причини и от всякакви хора. Екскурзии, с цел опознаване историята на ти край, важни бизнес и делови срещи, семинари, обучения, фирмени и други мероприятия, почивка и разходки с близки и приятели. Всичко това е частица от духа на Пловдив.

Разположен под Балкана, в самата Тракия, Пловдив години наред е носил славата си на велико място, останало от древното време на траки и прабългари.

За красотата на Пловдив се грижат много природни местности и феномени, ценностите му изграждат сгради, обекти, постройки останали от различни епохи и свидетелстващи и до днес за неповторимостта на това място.

В случай, че пътят и на вас минава от там, по една или друг причина. В случай, че отседнете за малко в град Пловдив или преминавайки решите да се отбиете, то не забравяйте да поспрете и в някои от впечатляващите ресторанти на града. Такива са верига ресторанти Даяна и Джоана. Всеки от тя има, с какво да посрещне, нагости и изпрати подобаващо. Във всеки от тях атмосферата е приятна, гостоприемна, уютна и топла, а храната вкусна.

Всеки един престои в град като Пловдив трябва да е придружен от запомнящи се и приятни събития. Дори работата да ви отвежда на подобно място, то няма как да не утолите жаждата и да се подсилите с качествена и вкусна храна.

Ресторанти Даяна са 5 на брой и се разполагат в различно точки на град Пловдив.

Ресторант Джоана представя на своите гости капацитет от 180 места в закритата част и още 60 места в градината. Ресторантът се намира на булевард „Дунав” и до кръстовището на улица „Победа”. Той е на разположение по всяко време на денонощието.

Това, от което всеки забързан турист се нуждае е не само поредицата от места за разглеждане, но и приятелско посрещане, ведра и топла обстановка, вкусна храна. Ако и вашите представи за съвременна почивка, бизнес среща или друг вид пътуване съвпадат с тези изисквания, то сега е момента да опитате от лукса и удобствата, които предлагат ресторанти Даяна и Джоана.

Да отпиеш частица от миналото и историята на град като Пловдив, да вземеш със себе си късче духовност и надежда, да почувстваш топлината, добродушието и съвременният начин за разбиране на гостоприемство, може да се усети на едно място и то носи името ресторанти Даяна и Джоана в Пловдив.

Покажи още
Back to top button
error: Content is protected !!