ХотелиХотели в страната

Хотел Бест Бутик

Информация за обекта
  • Хотел Бест Бутик
  • Адрес: гр. Стара Загора, бул. Патриарх Евтимий 79
  • Телефон: +359 882 50 34 38
  • E-mail: bbh@hotel-stz.com

Хотел Бест Бутик е разположен в самото сърце на Стара Загора. Често предпочитан е от туристи, които запазват нощувки тук по бизнес или за да разгледат красивия град.  Помещенията за настаняване, са 5 вида, като има двойни стаи 3 вида апартаменти и мезонет.

Това, което може да ви накара да изберете именно него е отличията му за най – добър бутиков хотел първо в страната ни (5 месеца след откриването на хотела), а след това и на целия Балкански полуостров (на следващата година). Отличието не е случайно. Това, което е вложено при създаването му, като старание, професионализъм и качество е несравнимо.

Модерната фасада привлича погледите на всички минувачи, а атмосферата, която ви очаква вътре е несравнима. Интериора е специално проектиран и разработен по такъв начин, че да се усети лукса и изискаността на му. Всяка стая има свой собствен дизайн, като впечатлява с отношение към най – малкия детайл и качествено обзавеждане на мебели. Всяка стая има индивидуална климатична система, която гостите могат да контролират спрямо техните желания, високоскоростен интернет, зареден мини бар, сейф и луксозен санитарен възел.

Бест Бутик е хотел в Стара Загора, който често се споменава от пътуващите по работа като отличен четиризвезден бизнес хотел, разполагащ с всичко необходимо за организирането на всякакъв вид мероприятия в собствения си бизнес център. Има две отделни конферентни зали, като едната може да побере до 12 души, а капацитета на другата е с до 90 седящи места. Оборудването и в двете зали е съвременно, като част от нещата които ще намерите там са лаптопи, флипчартове, проектори, микрофони, озвучителна техника и други.

Бизнес центъра се използва много често, като главно там се организират семинари, конференции, обучения, продуктови представяния, работни събрания и най – различни други. Особено голямо е и улеснението относно храна и напитки, тъй като изискания ресторант предлага кафе паузи, бизнес обяди и дори гурме вечери за своите посетители, като менюто е сезонно и се изготвя с най – качествените съставки.

Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!