За ПловдивЛюбопитноТуристически статии

Лара Фабиан с концерт в Пловдив през април

Една от най-талантливите белгийско-канадски певици идва в България. Лара Фабиан ще зарадва пловдивчани и гости на града на 27 април с омайния си глас. Певицата, най-добре позната с песента си “Обичам те” (Je t’aime), ще пее в зала Колодрум. Лара Фабиан има милиони продадени албуми в цял свят и е носител на редица престижни музикални отличия.


Началото на концерта е в 19:30, а феновете вече са нетърпеливи да чуят Фабиан, която идва за първи път в града под тепетата. Ако и вие искате да чуете на живо даровата певица, побързайте да си вземете билет. Продажбата на билети започна в края на миналата година. Цените варират от 80 до 180 лева. Входът за деца до 3 г. е безплатен, но мъниците нямат право на седящо място.


Лаба Фабиан обещава повече от концерт. Тя ще гостува за първи път в Пловдив, като ще зарадва всички с неповторимо и емоционално шоу с най-големите си хитове.


Вече знаете датата и часа. Освен да помислите за настаняване в Пловдив, ако не сте от града. В Пловдив настаняване няма да ви е трудно да намерите. Има немалко хотели, предлагащи комфорт и уют за кратък или дълъг престой. Концертът се пада в събота, така че може да прекарате последния уикенд на месеца в Пловдив.

Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!