ХотелиХотели в страната

Хотел Sol Marina Palace – all inclusive на първа линия в Несебър

Несебър е прекрасен за почивка курорт. Вярваме, че казвайки само чисти плажове и Стария град, ще се сетите колко красиви снимки сте виждали. А посещавали ли сте курорта? Били ли сте на почивка в Несебър? Ако не сте, това, че четете в момента тази статия, е вашият знак да планирате такава. А защо да изберете all inclusive настаняване на първа линия в Несебър и по-точно в хотел Sol Marina Palace – ще ви разкажем сега.


Защо на първа линия в Несебър?

Краткият ни отговор – защото е красиво. Кой не би искал да посреща деня с прекрасни гледки и чаша ароматно кафе? Гостите на хотелите на първа линия в Несебър се радват на уникални морски гледки, впечатляващи изгреви, вълшебни залези. Ако искате и вие да се будите от слънчевите лъчи, то това е най-добрият вариант за настаняване за вас.


Sol Marina Palace – all inclusive хотел в Несебър на първа линия

Сол Марина Палас се намира на крачка от плажа. Сред множеството в Несебър хотели, този се отличава с нестандартния си дизайн на кораб, модерни удобства и специални оферти за почивка. Комфортните и луксозни стаи, ресторантите с елегантна обстановка и вкусна храна, удобствата като рууфтоп басейн го правят любима дестинация за лятна почивка. Хотелът предлага настаняване на база ол инклузив, като по този начин гарантира на гостите си пълен комфорт и безгрижие през цялото време на техния престой.


За настаняване може да избирате между четири типа стаи и апартаменти, някои от които с гледка море. Всички помещения са оборудвани с централна система за климатизация, минибар, телевизор с кабелна телевизия, безплатен Wi-Fi, сейф. 


All Inclusive концепцията включва богато разнообразие от ястия за закуска, брънч, обяд, следобедна закуска и вечеря. Всеки ден от седмицата се организира тематична вечер със специалитети от международни кухни. Хотелът разполага и със скай бар, където любувайки се на морето, ще се насладите на ексклузивни напитки и коктейли.


Не пропускайте да се разходите из Старият град. Тесни улички, старинни къщи, интересни забележителности – ще се пренесете в една уникална атмосфера, носеща спомена за романтичното минало. 

Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!