Туристически статии

Хотел Съни Хилс – Пампорово

Информация за обекта
  • Хотел Съни Хилс
  • к.к. Пампорово
  • marketing.sunnyhills@gmail.com
  • 0896 07 70 88

Търсите хотел до лифта в Пампорово? Заповядайте в хотел Съни хилс.

Хотел Съни Хилс отваря врати в края на декември 2017 г. За хотела винаги е било важно да осигури на гостите си комфортна обстановка и вкусна храна. Възможностите за настаняване, които предлага Съни Хилс, са настаняване в студиа, стаи и апартаменти. Всички са обзаведени със стил и вкус, за да се насладите на приятен престой. Обмислен е всеки детайл, за да се чувствате като у дома си. Предлагат се редица удобства, включително ресторант, уелнес зона и детски кът за най-малките. 

Отлично разположение: Съни Хилс е хотел до пистите в Пампорово

Хотелът се намира близо до Ски център 1 и до лифта Студенец-Снежанка. До ски центъра разстоянието е 300 м, а до лифтовата станция – 350 м. Чудесната локация превръща хотел Съни Хилс в перфектен избор за тези, които искат да са на крачка от лифта и пистите за ски и сноуборд в Пампорово. 

Вкусна храна: Съни Хилс е хотел с ресторант 

Ресторантът на хотела ще ви предложи вкусни ястия – от българската и интернационалната кухня. Закуската и вечерята се сервират на блок маса (ако гостите са над 20). При по-малко гости се предлага възможност за избор от сет меню. Ако пък искате да изпиете чаша вино или искате да опитате авторски коктейли, заповядайте в лоби бара. Ресторантът предоставя отлични условия и за провеждане на лични празници. 

Забавления: Съни Хилс разполага с детски център

За най-малките ни гости има и детски център. Мъниците ще се чувстват прекрасно в компанията на професионален аниматор и педагог, които са подготвили множество игри. Докато се забавляват, ще усвояват нови знания и ще придобиват нови умения. 

Уелнес удоволствия за гостите: Релакс зона и масажи

Не пропускайте да посетите и релакс зоната на хотел Съни Хилс. Тя предлага отлични възможности за отдих и отмора след дълъг ден на ски пистите. На ваше разположение ще са две сауни – финландска и с ароматерапия. Може да посетите и солната стая с халогенератор. Ползването на зоната е срещу заплащане, а срещу депозит може да се предоставят още халати и чехли. 

Прекрасен начин за отмора в края на деня могат да бъдат и масажите. Хотел Съни Хилс предлага срещу заплащане на своите гости различни масажи, както и терапии за лице и тяло. Оставете се в ръцете на професионалистите и върнете баланса между ума и тялото. 


Със своята прекрасна локация, съчетана с качествени услуги и удобства, хотел Съни Хилс е правилното място за прекарване на почивка в планината. Ще се насладите на перфектната зимна ваканция. Приятелска атмосфера, отлично обслужване, възможности за релакс – всичко това ще получите, ако направите своята резервация тук. 

Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!