ХотелиХотели в страната

Почивка в Банско и Бяла Лавина 

Информация за обекта
  • White Lavina
  • ул. Полежан 9, гр. Банско
  • +359 888 551 414

Мечтаете ли за спокойствието на планината, чист въздух и дни далеч от навалицата в големия град? Ние открихме точното място за вас. В подножието на величествен Пирин, хотел White Lavina предлага вълшебна почивка в Банско целогодишно. Тяхната мисия е да докажат на своите гости, че могат да си прекарат прекрасно в Банско, посещавайки курорта и през лятото. 


Локация

White Lavina съчетава уюта и удобната локация. Намира се в непосредствена близост до първа станция на кабинковия лифт и ски пистите. Стратегическото местоположение ви дава лесен пешеходен достъп до много от забележителностите, както и отправна точка към разнообразни планински маршрути.


Настаняване 

В стаите се потапяте в истински лукс и комфорт. Помещенията са просторни и светли. Във всяко от тях ще откриете удобен диван, двойно или две единични легла, хладилник, телевизор и електрическа кана. За ваше удобство всяка стая е оборудвана с независима климатична система. От White Lavina са се погрижили за всеки детайл, за да ви е максимално приятно. 


Ресторант и лоби бар

В ресторант White Lavina Food & Wine, както предполага името, държат на вкусната храна и хубавото вино. Акцентът пада върху българската традиционна и италианската кухня. Шеф Лео Бианки стои зад великолепното италианско меню, а в допълнение към него ресторантът предлага богата листа от вина. Лоби барът е добре заредено и спокойно местенце за релакс след дълги планински разходки.


Wellness център 

На разположение на гостите е Wellness центърът на White Lavina, обзаведен да задоволи и най-смелите ви желания. Разполага със спа зона, в която ще откриете парна баня, сауна, джакузи, шоково ведро и легла за релакс. На спортните натури хотелът предлага и  отлично оборудвана фитнес зала с удивителен планински изглед.


Лятна или зимна почивка в Банско?

Е, няма нужда да се чудите. White Lavina предлага отлични условия и за двете. Разбира се, през зимата можете да карате ски или сноуборд, да се возите на шейни или да пробвате ски туринг, но летните активности също не са за подценяване. Регионът е удобен за планински преходи със спиращи дъха гледки, пикник в планината, а за любителите на адреналина има страхотни маршрути за планинско колоездене.

Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!