Туристически статии

Слънчев бряг: Активности за цялото семейство на плажа

В забързаното ежедневие, пълно със стрес и умора, все по-често оценяваме комфорта на миговете, прекарани в компанията на любимите ни хора. Забавления заедно или просто време, прекарано в разходки и спокойствие. Бързият темп на живот ни кара да търсим различни начини да се отпуснем и да се насладим на почивка. 

Няма да е преувеличено да кажем, че почивката през лятото е задължителна. Плюсове от нея отчитаме както в личен, така и в професионален план. Не само че прекарваме време заедно с най-близките ни, но и емоциите, споделени заедно, ни правят по-продуктивни и ни зареждат с нови сили след това. 

През лятото може да се насладите на слънцето, морето и пясъка. Въпреки това, признаваме – прекарването на цял ден на плажа може да бъде малко скучно, особено за децата. Затова ще ви представим 3 забавни активности, които може да правите с цялото си семейство на плажа. Преди това ви питаме планирахте ли къде точно ще прекарате почивката си?


All inclusive настаняване в Слънчев бряг. Хотели и удобства.

Ако се колебаете къде да прекарате лятото, защо не обмислите вариант за all inclusive настаняване в Слънчев бряг? Родният курорт впечатлява както с богат избор от места за настаняване, така и с разнообразие от възможности за забавления. Още не е късно да запазите своята лятна почивка. 


3 идеи за забавления за цялото семейство на красивата плажна ивица

А ето и нашите 5 идеи как може да се забавлявате на плажа, ако сте планирали семейна почивка с малките си деца.


1/ Строене на кули от пясък

Няма дете на 80-те и 90-те, което да не е правило такива по време на почивката си. Сигурни сме. Покажете на своите малчугани колко забавно може да на плажа. Постройте заедно крепост от пясък или пък организирайте състезание, ако сте на почивка със семейни приятели. Използвайте камъчета, раковини и други подръчни морски елементи за декорация. Знаете какво ще ви е нужно – кофичка и евентуално лопатка. 


2/ Игри във водата

Най-добрият начин да се разхладите през горещите летни дни е да се потопите във водата. Плуване и игри като водна топка и пази се от акулата може да бъдат много забавни за цялото семейство. При втората игра един играч е в ролята на акула, а останалите – на риби. Първият играч (акулата) трябва да настигне и да хване другите играчи, които са риби. Когато акулата хване някоя от рибите, се сменят ролите – рибата става акула. 


3/ Плажен волейбол

Плажният волейбол е чудесна активност, в която може да се включите с цялото семейство. Играта бързо става любима и на малки, и на големи. Този вид волейбол е изключително популярен по целия свят, а играта се изпълнява на площадка на плажа. Правилата на играта вярваме, че ги знаете. Не забравяйте само, че най-важно от всичко е да се забавлявате. 

Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!