ХотелиХотели в страната

Извън града – Хотелски комплекс Главатарски Хан

Информация за обекта
  • Хотелски комплекс Главатарски Хан
  • Адрес: село Главатарци, Кърджали
  • Телефон: 0877804848
  • E-mail: info@glavatarski-han.com

Най – вероятно голяма част от вас са чували на Кърджалийското село Главатарци. То се намира на брега на едноименния язовир и има отлични условия за туризъм. Особено през летните месеци туристи от чужбина и цяла България активно търсят места за настаняване тук.

Който и да попитате за хотел в Кърджали или околността всеки ще ви насочи именно към Главатарци и намиращия се там Хотелски комплекс Главатарски хан. Той е най – големия в района и се разполага на площ от почти 23 декара. Тези, които са нощували в него винаги са оставали изключително доволни от персонала, базата и обслужването.

Дори голяма част от местните в района на Кърджали избират именно това място за почивка в планината. Също така се организират голям брой мероприятия. Базата на хотела предлага мултифункционална зала с капацитет от 700 места, разполагаща със всякакъв вид техника.

Не са малко хората, които са празнували тук сватба, кръщене, рожден ден, фирмено парти, абитуриентски бал и какво ли още не. Освен тази зала Главатарски хан предлага и конферентна зала с капацитет от 60 места, където често се провеждат обучения, семинари, презентации и тиймбилдинги.

Мястото се слави като най – добрия хотел с басейн в Главатарци. Тук ще откриете 2 големи, 2 детски външни басейна и джакузи, които разполагат с безплатни чадъри, шезлонги и масички. Като е важно да споменем красивата гледка, която може да наблюдавате докато събирате слънчев загар. Тя включва панорамен поглед на язовир Кърджали и планините зад него.

Настаняването също е безупречно. Всяко едно помещение има отделен дизайн, който внася много лукс и усещане за уют. Цялостната архитектура на комплекса умело съчетава в себе си модерния и етно стил, като всяка година се реновира и поддържа в отлично състояние.

По време на престоя си тук ще имате възможността да се възползвате от 4 различни вида заведения за хранене – пицария, пияно бар, класически ресторант и барбекю. Предлагат се още фитнес център, салон за красота и СПА център, включващ финландска сауна, парна баня, джакузи, контрастен душ.

Определено ще останете доволни от престоя си, ако изберете именно това местенце. Тук можем да споменем, че според всички прекарали дори една вечер тук основните и любими акценти на хотела с басейн в Главатарци са архитектурата, местоположението и неповторимия дизайн.

Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!