ХотелиХотели в страната

Странноприемница Стара Плиска

Информация за обекта
  • Странноприемница Стара Плиска
  • starapliska@abv.bg
  • 0897 097 267 - Хотелска част
  • 0897 097 268 - Ресторант
  • www.starapliska.bg

Точно там, където някъде някога е била първата българска столица, се намира едно чудно място, предлагащо комфорт и уют. Странноприемница Стара Плиска е чудесен избор, ако сте на почивка в северната част на страната и търсите хотел Шумен или Плиска. Този комплекс обединява спа, ресторант и хотел в едно, предлагайки на гостите си изключително изживяване в близост до красива природа и историческо наследство. Мястото е на крачка от друг интересен по своя характер комплекс – Двора на кирилицата.


Хотелска част

Двойна стая със спалня, такава с отделни легла и тройна стая – това са типовете настаняване, между които може да избирате в Стара Плиска. Има и три VIP стаи, които също могат да ви предложат комфорт, ако изберете да отседнете в Странноприемницата. Всеки тип настаняване в Стара Плиска предоставя уют. Стаите са добре обзаведени, за да ви гарантират приятен и спокоен престой. Без значение за избора ви на помещение, в Странноприемница Стара Плиска ще се насладите на вежливо обслужване и уникална по своя характер атмосфера. 


Ресторант

Ястия от четири различни кухни и капацитет от 100 места – така накратко може да опишем ресторанта. Разполага и с VIP зала с 10 места. В комплекса има и просторна лятна градина (200 места). Може да отпразнувате свой личен празник или дори да проведете бизнес среща на територията на Стара Плиска. Рождени дни, кръщенета, сватбени тържества – тази уникална атмосфера е подходяща за събития от всякакъв характер. На територията на комплекс Двор на кирилицата е издигнат параклис, носещ името на княза покръстител, в който се извършват сватби и кръщенета. Менюто на ресторанта в Стара Плиска съчетава най-доброто от българската, руската, грузинската и арменската кухня. 


Спа и забавления

Няма да ви липсват и възможности за релакс. Част от боилските бани в комплекса са два вида сауна, парна баня, джакузи, басейн. Има и студио за масаж, където без съмнение ще забравите за грижите и тревогите. И докато вие се отдавате на релакс,, децата могат да играят на детската площадка, да пробват билярд или тенис на маса. Кътът за забавление разполага още с джага и въздушен хокей. 

Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!