Хотели в страната

Персенк – 5-звезден хотел спа в Девин

Информация за обекта
  • Спа Хотел Персенк
  • гр. Девин, ул. Дружба 10
  • За резервации: 0878/ 525 394
  • https://persenk.eu/

Девин е прекрасен град, известен най-вече със своите минерални извори и спокойна природа. В сърцето на този малък град се издига едно петзвездно бижу – хотел спа Персенк. Хотел, който съчетава лукс, комфорт и безупречно обслужване. Хотел, който осигурява на своите гости множество удобства, а красивата природа наоколо гарантира, че избралите за своята почивка Персенк ще изживеят мигове на истинско блаженство и хармония.


Модерно и стилно обзаведени стаи и апартаменти
Вниманието към всеки детайл е залегнало във философията на този хотел спа и помещенията за настаняване не правят изключение. Всички те са уютни, комфортни, съвременно обзаведени. Има стаи със и такива без тераса. Персенк предлага възможности за настаняване за всеки вкус и предпочитание.


Спа център и разнообразие от спа процедури и терапии
Част от спа център Персенк са вътрешен минерален басейн, топло джакузи и детски басейн. Има и арома парна баня, инфраред сауна и финландска сауна. Като гости на Персенк, ще имате възможност да се отдадете на пълноценен релакс. Предлагат се също различни процедури и терапии – за тяло и лице. Професионални специалисти ще се погрижат да усетите хармония, наслада и обновление след посещение на спа центъра. Спа хотел Персенк разполага и със солна стая.


Не само спа, а и кулинарна наслада
Спа хотел Персенк е подходящ за посещение през всички сезони. Гостите могат да се наслаждават на прохладни летни вечери и спокойна зимна почивка. И понеже вкусната храна е важна част от всяка почивка, хотелът предлага на гостите си възможност за изхранване в общо 7 заведения. Свежи питиета и любими вкусове ще ви очакват в ресторантите, енотеката, кафенета, лоби бара, нощния бар.


Перфектното място за бизнес и лични събития
Хотел спа Персенк е идеалното място за семейни почивки и романтични уикенди. Но освен за това, хотелът предлага отлични условия за корпоративни събития и лични празненства. Събирайки в едно магията на планината, спокойствието на града и модерните удобства на хотела, Персенк гарантира уникално изживяване на своите гости. Хотелът е подходящ за сватбени тържества, за бизнес срещи, презентации, конференции, семинари. Конферентният блок се състои от две зали с различен капацитет, заседателна зала и бизнес център.


Девин и Спа Хотел Персенк ви канят да се потопите в свят на релаксация и хармония. Разгледайте офертите и запазете още днес своята почивка. Създайте незабравими спомени в този райско кътче на България.

Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!