Хотели

Хотел Глобус – Пловдив

Информация за обекта
  • Хотел Глобус
  • Адрес: гр. Пловдив бул. 6-ти Септември № 38
  • Телефон: +359 32 686484
  • E-mail: hotel_globus@abv.bg

Повечето хора попаднали един път в Пловдив са готови да се връщат отново и отново там. Това е град, които винаги може още какво ново да покаже, винаги да стопли душата и сърцето, да зареди с позитивизъм и да съхрани спомена завинаги.

Дали поради гостоприемството на този град, дали заради спокойствието, което цари, въпреки размерите и съвремието на улиците, дали заради множеството автентични гледки, които се разкриват. Всичко това носи душа и сърце и Пловдив може да вдъхновява отново и отново.

За всеки желаещ да се докосне до магнетичността на град Пловдив, множество са хотели в Пловдив за настаняване по време на екскурзия, за планувана почивка със семейство или фирмен семинар.

Едно от изключителните предложения за отсядане прави хотел Глобус. Той се намира в центъра на град Пловдив и предлага професионално обслужване на фона на луксозна обстановка. Хотелски комплекс Глобус, разполага с капацитет от 52 места за нощувки, придружени от стилен ресторант и всякакви екстри от вида на сауна, козметични салони, в които се предлагат – маникюр, масаж, фризьорски салон. За гостите безплатен паркинг. Към ресторанта на хотела, насред 200 места за гости се сервират родопски специалитети, традиционна българска кухня и оригинални напитки. За всеки почитател на аперитив лоби бар ще предложи всичко, от което има нужда посетителя. От чаша ароматно кафе до студен аперитив.

Покажи още

Свързани статии

Виж също
Close
Back to top button
error: Content is protected !!