Любопитно

Облечете се слънчево

Чудите се как да подчертаете слънчевия загар, които тъкмо сте заформели. Може би солариума е допринесъл за така блестящия тен. Ако към това прибавим лятното настроение, с което вече сте обзета преди предстоящата почивка, то предложенията за лятно облекло може да ви се понравят. При всичкото това ги „свалихме“ направо от модния подиум, специално за вас.

Предлагаме ви различни цветове от топлите летни нюанси и комбинации в различни дрехи, за да направите предстоящото лято така вълшебно и енергизиращо, както заслужавате. Всяка една дреха е подходяща, както за работа в офиса, така и за ваканцията на море или планина: https://fashioncolors.bg/online-moda/damska-moda/комфорт-и-удобсво-със-спортни-рокли.

  1. Бели дрехи – ако цвета на кожата ви е естествено светла, то чисто бялото само може да засили тази визия. Изберете мръсно бяло, млечни или бежови тонове. В съчетание с оранжево, патешко жълто, жълто-зелено или лимонено жълто определено ще придадете стил и вкус на гардероба си.
  2. Тоалет с шоколадов нюанс – открийте най-подходящите нюанси на топлите кафяви цветове за вашата Кожа. От цветове на мока, до черен шоколад, винаги може да съчетаете летните дрехи по всяко време. Кафявите цветове добре се комбинират с бяло и млечни кремави тонове.
  3. Жълтите цветове са като слънцето – позволете си това лято да сте различна и лъчезарна, повече от всякога. Облечете се в цвета на слънцето и нека настроението завладее не само гардероба, но и дните ви.
  4. Зелена морава и много цветя – специалните предложения може да грабнете в млечно зелено до тучна морава на зелено. Идеално подхождат на светлите дами: https://fashioncolors.bg/dreha/damski-drehi/rokli/рокля-на-цветя-в-синьо-зелени-краски-rumena.
  5. Аксесоарите – не забравяйте и тях. Те са съпътстваща част от всяко дамско облекло. С красива шапка с периферия може да сте неотразима, както на шезлонга под дебелата сянка, така и на разходка. Чантите за лятото винаги са предизвиквали бум и еуфория за дамите. Изберете вашите модели в поне няколко нюанса, за да се съчетават с лятната ви визия. И да не забравяме накитите, които в топлите дни е добре да са повече и по-големи.

Всеки един цвят от гамата на дъгата може да присъства във вашите летни облекла, стига да намерите подходящата комбинация и да изразите себе си по начин, който в най-голяма степен отговаря на характера ви. Не забравяйте и флоралните мотиви.

 

Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!