Любопитно

Избор на пола или рокля за лятната ваканция

Без място за съмнение титлата на „Царица“ в мода пролет-лято на дамския гардероб се отрежда на избора на рокля. Тя винаги е покорявала модната сена, независимо от форми, материи и цветове. Как обаче да изберем подходящата рокля или пола за предстоящото лято, предлагаме ви сега и тук да научите:

  1. Дълга пола или рокля – плюса на този вид дамска дреха е, че не е прекалено секси, а това позволява носенето и дори в офиса. Те се смята за елегантна, дава голям простор и свобода на движенията. С нея няма да се замислите как да изкачите стъпалата до 7-мия етаж на сградата, в която работите, нито ще се опасявате, че вятъра може да я повдигне. Наред с това рокли и поли с такава дължина имат способността да скрият всеки недостатък на краката. Не се препоръчва носенето на такива рокли и поли от ниски дами.
  2. Къса пола или рокля – минижупът винаги е актуален, особено щом цели едно – спечелване на мъжката аудитория. Е, за това не се изискват големи усилия, ако сте в прекалено къса пола или рокличка. Такива модели: https://fashioncolors.bg/online-moda/damska-moda/късите-рокли-които-заслужават-вашитe са подходящи за по-младите, невинни и красиви създания, нека си признаем единодушно, че за дама с положение, та макар в безупречна фигура, няма да прилегне. И все пак тази група жени могат да се насочат в избор на пола или рокля до коляното. Също е много секси и създава афинитет.
  3. Средна дължина за пола: https://fashioncolors.bg/dreha/damski-drehi/poli/дънкова-пола-с-нежна-бродерия-на-джобч или рокля – на мода в настоящия сезон са поли и рокли до средата с разкроени форми. Те подхождат идеални дори за по-едрите госпожички и могат да прикрият всеки недостатък. В случай, че имате прасци и глезени за „показване“, това е вашият избор.
  4. Нестандартни модели поли и рокли – тук се поместват всичко онези въздушни, асиметрични, обемни, различно висящи, с разголени рамена рокли или поли с цепки. Специфичното за тях е, че винаги трябва да имате безупречни форми, за да може да ги носите. Те могат да подчертаят талията, да наблегнат на друга част от тялото, която в случай, че е „не перфектна“, трябва да бъде поне прикрита. С една дума за тези модели, колкото и авангардни да са, дизайнерите съветват да бъдат избирани с голямо внимание.
Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!