Любопитно

Диневи Груп: Eталон за лукс и високо качество в строителството

“Диневи Груп” е един от лидерите и у нас в областта на строителството. Собствениците Динко и Йордан Диневи вярват, че успехът е плод на упорита работа, а не на късмет. И вече над 30 години доказват това. В работата си залагат на почтени и прозрачни отношения, модерни практики и специфични решения според нуждите на клиентите. 

Създадено през 1989 г., днес дружеството е едно от водещите в България. В портфолиото му влизат фирми с различен предмет на дейност. Основно компанията се занимава със строителство, продажба и отдаване под наем на недвижими имоти. “Диневи Груп” е пионер в областта на луксозното строителство от затворен тип. Това е първата компания у нас, която започва да строи луксозни ваканционни комплекси от затворен тип на морето.

Благодарение на визионерския поглед на собствениците и модерните строителни решения, компанията успява да превърне Свети Влас в един от най-модерните курорти не само в България, но и на Балканския полуостров. “Диневи Груп” е и сред първите, които въвеждат у нас услугата “пропърти мениджмънт”. 

Понастоящем компанията управлява десетки комплекси. Паралелно с това, отдава под наем търговските площи, разположени на територията им. По-голяма част от обектите се намират в Свети Влас. Те са ситуирани на първа, втора и трета линия до плажа. Обградени са от широки зелени площи. Жилищата са проектирани с умисъл за максимално удобство. Изградени са така, че да носят усещането за уют и сигурност, който има дома.

Компанията предлага не просто апартаменти, а мечтаните домове на морето. Помещенията разполагат с всичко нужно за пълноценен отдих през лятото. Подходящи са както за по-краткосрочен, така и за по-дългосрочен престой. Всеки апартхотел разполага със собствен басейн с обособена детска част. Настаняването се извършва в апартаменти с една, две или три спални. Апартаментите разполагат с кухня, в която гостите имат възможност да приготвят любимите си ястия.

В близост до комплексите има магазини и ресторанти. Освен на морето, компанията има обект и в планината. Апартхотел Манастира е разположен в местността Студенец, в Пампорово. За любителите на ски спортовете комплексът предлага отлични условия за почивка. От комплекса има изход, който отвежда до ски пистата там.

Дружеството се занимава и с отдаване на яхти и коли под наем. Яхтите са с различен клас и капацитет, и са подходящи за разходка, лично или корпоративно събитие. Всеки, който желае, може да наеме яхта от яхтеното пристанище “Марина Диневи”, което също е собственост на компанията. Мястото е емблематично за родното Черноморие. Любимо е на обичащите лукса и приключенията. Ежегодно е домакин на интересни събития, които събират на едно място известни личности от цял свят.

Компанията предлага и морско такси от Свети Влас до Несебър и обратно. Лодките се движат по график. Всеки, който се интересува, може да открие информация на сайта https://dineviresort.bg/.

“Диневи Груп” има и принос в селското стопанството. Компанията прави мащабни инвестиции в областта от 2006 г. насам. Паралелно с това развива рекламен бизнес и своя авиокомпания. Дружеството има грижата и за културния живот в Свети Влас. Амфитеатър “Арена” е любимо място за различни представления – театрални постановки, концерти, изложби. 

Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!