За ПловдивТуристически статии

Неповторимият Пловдив изненадва с гостоприемството на ресторанти Даяна и Джоана и вкусна порция автентичност

Пловдив съвременен и европейски град, древен исторически и културен център. Възкръснал от времето на траки и преобразил се в модерно място, свързващи страната ни с европейските култури.

За всеки стъпил на това място очарование, опиянение и магнетичност от всичко витаещо из въздуха ще оставят трайна следа и вечен спомен за един велик град.

За всеки турист тръгнал да броди из страната, с цел опознавателен и авантюристичен характер, за всеки решил да се докосне до нещо истинско, такова приключение остава ненадминато.

Две от неповторимите места на град Пловдив, които човешката ръка и въображение са създавали, с идеята да задоволят и най-взискателната прищява са ресторанти Даяна и Джоана http://dayanabg.com.

Ресторанти Даяна са пет на брой и разположени в различните части на града. Освен ресторанти Даяна има и механа Даяна. В битов стил, с лятна градина и напълно пресъздаваща уюта и комфорта, от които се нуждае съвременният посетител. Капацитета на всеки един ресторант Даяна е различен. Към всеки от тях има приложени и летни градини, с красива растителност, модерен аранжирани интериори, битов стил и много други.

Капацитета на всеки един от ресторанти Деяна предлага удобни места, а това ги прави идеални за всякакви тържества, мероприятия от личен и делови характер, важни бизнес срещи и фирмени събития.

Кухнята на Даяна предлага традиционни мезета и български и европейски специалитети, топла обстановка и изискано обслужване.

Ресторант Джоана се намира на кръстовище на булевард „Дунав” и улица „Победа” в Пловдив.

В него се претворява стил, класа и комфорт, наподобяващи традиционната българска трапеза.

Интериорът на ресторант Джоана е в битов стил. Градината на заведението предлага прекрасен изглед и атмосфера.

Кухнята на ресторант Джоана дава възможност на уморения и изгладнял посетител да засити всяка частица от себе си – обоняние, сензори, стомах. Ресторантът предлага неповторими мезета и специалитети за различни поводи.

Щом един велик град като самия Пловдив събуди желание за нещо така истинско, то няма как да подминем и поканата на специалните ресторанти Даяна и Джоана и да усетим топлата и радушна атмосфера витаеща във всеки от тях.

Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!