Хотели

Хотел Плаза – Пловдив

Информация за обекта
  • Хотел Плаза
  • Адрес: Пловдив, бул. България 125А
  • Телефон: +35932949999
  • E-mail: info@plazahotelplovdiv.com

За не по-малко претенциозните посетители на Пловдив, перлата сред тризвездните хотели Плаза Хотел Пловдив ще е идеалното място за отсядане. Идеално място за бизнес гости, клиенти по различни поводи дошли в града и туристи по време на удоволствие и отдих. Хотел Плаза е с изключително място с идеална локация и на комуникативно място. Намира се в Северозападната част на града до Езикови гимназии, новата част на Пловдивски Университет и недалеч от Международният Панаир.

Хотелът разполага с прекрасно обзаведени стаи и студия, модерен интериорен дизайн и вежлив персонал. Към всяко от местата за гости има съвременни и модерни техники и оборудване. Ресторант и барове в хотел Плаза Пловдив предлагат изящество, удобство и стил. Всички те са идеални за организиране на семейни тържества, романтични вечери, фирмени партита, приятелски сбирки, бизнес срещи.

Определено „Града на Тепетата“ е едно от местата, където древността намира модернизма и се вплита в хармония, за да предложи всичко най-луксозно за своите гости.

Покажи още

Свързани статии

Виж също
Close
Back to top button
error: Content is protected !!